Over Schadenet Autoschadeteam Rida Terneuzen

Rida Schadeherstel Terneuzen is gevestigd aan Lange Reksestraat 13 in Terneuzen. Hier staat een topteam aan medewerkers dagelijks paraat voor onze klanten. Het is het adres bij uitstek voor het vakkundig schadeherstel van A tot Z - variërend van richtwerk, uitdeuken, spuiten tot uitlijnen - aan personenauto’s en bestelwagens, tot ca. 3.500 kg. Dankzij onze geavanceerde materialen en een ervaren team kunnen wij een heel aantal schades per week herstellen.

Last but not least is op deze locatie een aantal ruitspecialisten aanwezig en kan hier dus ook ruitherstel en -vervanging voor alle verzekerings- en leasemaatschappijen plaatsvinden.

Geschiedenis

Autoschade Rida is gestart in 1969. Begon als afdeling van de garage, en is in de loop van de tijd steeds gegroeid. Na de overname van Autoschade Selekta is in 2001 een nieuw pand betrokken op Handelspoort 7 in Terneuzen onder de naam Autoschadeteam Rida & Selekta. Na de overname van Autoschade de Vin in 2007 werkten we met 20 mensen aan vakkundig schadeherstel en spuitwerk. Verder zijn er nog 6 mensen druk met administratieve taken en management voor de diverse bedrijven. In juni 2022 is helaas het pand aan de Handelspoort door brand verwoest. Gelukkig is op dat moment juist  Autoschade De Witte overgenomen door de Rida Groep en kunnen wij nu vanuit hun pand aan de Lange Reksestraat 13 in Terneuzen ons werk op dezelfde professionele manier uitvoeren die de klant al van ons gewend is.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak