Over Schadenet Autoschadeteam Rida en Selekta 

Autoschadeteam Rida en Selekta is gevestigd aan de Handelspoort 7 in Terneuzen. Hier staat een team van 27 medewerkers dagelijks paraat voor onze klanten. Het is het adres bij uitstek voor het vakkundig schadeherstel van A tot Z - variërend van richtwerk, uitdeuken, spuiten tot uitlijnen - aan personenauto’s en bestelwagens, tot ca. 3.500 kg. Dankzij onze geavanceerde materialen en een speciale spuit- en droogcabine die zijn opgesteld in een doorschuifsysteem, is er een capaciteit tot ongeveer 100 doorgangen per week mogelijk, afhankelijk van de grootte van de schades.

Last but not least is op deze locatie de shop-in-shop franchiseformule Glasgarage te vinden en kan hier dus ook glasschadevervanging en herstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en leasemaatschappijen plaatsvinden.

Geschiedenis

Rida en Selekta is gestart in 1969. Begon als afdeling van de garage, en is in de loop van de tijd steeds gegroeid. Na de overname van Autoschade Selekta is in 2001 een nieuw pand betrokken op Handelspoort 7 in Terneuzen. Na de overname van Autoschade de Vin in 2007 werken we nu met 20 mensen aan vakkundig schadeherstel en spuitwerk. Verder zijn er nog 6 mensen druk met administratieve taken en management voor de diverse bedrijven.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak